Bereken verzenddozen

Wij produceren kartonnen dozen op maat.

Verzend-dozen.nl is een website van De Dozenstampers.nl. Dit is een dozenproducent gevestigd te Hedel in de provincie Gelderland. Het moederbedrijf Kartonnage Hedel is al sinds 1986 actief in het produceren van kartonnen dozen op maat. Met Verzend-dozen.nl en De Dozenstampers.nl slaan we een nieuwe weg in door ook online onze dozen aan te bieden. En ook bij onze digitale bestellingen hanteren we een persoonlijke werkwijze om meerwaarde te bieden aan onze klanten.

 

Kartonnen dozen - verzend-dozen.nl

Een unieke dozenproducent

In het familiebedrijf vormen de broers Marco en Roger van Creij de directie. Samen met een enthousiast en ervaren team van medewerkers zijn we een betrouwbare partner voor al onze klanten. In Hedel staat onze moderne golfkarton verwerkingsfabriek waarmee we al onze kartonnen verpakkingen op maat produceren. Doordat wij onze machines flexibel kunnen instellen is het mogelijk om dozen te produceren in ieder gewenst formaat.

Geen afmeting is voor ons te gek en wij denken dan ook graag met je mee in jouw verpakkingsoplossingen. Dit maakt ons een unieke dozenproducent.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze producten op www.dozenstampers.nl of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Doos op maat | verzend-dozen.nl

Bereken jouw doos op maat op De Dozenstampers.nl

Offerte formulier
Optioneel: Model, aantal, binnenmaten, en kwaliteit karton
Karton kwaliteit:
Weet ik nog nietB golf 2,8 mmC Golf 3,6 mmBC golf 6,6 mm

Kleur karton:
Weet ik nog nietbruin buiten/bruin binnenwit buiten/bruin binnen

Bijzonderheden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.