Over ons

Verzend-dozen.nl is een onderdeel van De Dozenstampers.nl en is gevestigd te Hedel in Gelderland. Het moederbedrijf Kartonnage Hedel is al sinds 1986 actief in het produceren van golfkartonnen dozen.

Met Verzend-dozen.nl slaat het bedrijf een nieuwe weg in met het online aanbieden van op maat gemaakte kartonnen verzend-dozen. Met onze kennis en vaardigheden produceren wij dozen die jou de beste oplossing bieden voor het beschermen, verzenden en opslaan van je producten. Bij ons staan jouw wensen en behoeften op nummer één en zorgen we ervoor dat je snel weer van nieuwe verzenddozen voorzien bent.

Onze werkwijze

Bij Verzend-dozen.nl worden al onze dozen onder één dak geproduceerd. Zo kunnen wij dozen op maat stansen, rillen, vouwen, tapen en lijmen. We hebben alle technieken in huis om de doos naar jouw wensen en behoeften te produceren.

Wij denken dan ook graag met je mee over de mogelijkheden. Zodra je goedkeuring hebt gegeven op de offerte kunnen we aan de slag gaan. De order wordt ingepland en wordt op korte termijn geproduceerd en geleverd.

Zoekt u een geschikte verzenddoos? Neem dan contact met ons op of bereken meteen uw verzenddoos op maat.

Voor duurzaamheid

Wij streven naar een samenleving die gericht is op duurzaamheid en recycling. Een maatschappij waarbij milieu en productie hand in hand gaan. We hebben een langetermijndoel vastgesteld onder de noemer: ‘Groener dan Groen’.

Hierbij zorgen we voor energiebesparing bij onze productiemachines en het terugdringen van restafval. Zo kijken we met een groene blik naar de toekomst.

Wist je dat een verzenddoos op maat een efficiënte manier is om op vulmateriaal te besparen? Ook dat is duurzaam!